Som udgangspunkt er vores produkter normale i størrelsen, så vi vil anbefale dig at vælge den størrelse, som du normalt bruger.

Der kan henvises til måleskemaet, som der findes under "størrelse og pasform".

Ved at klikke på "størrelse og pasform" kommer der to skemaer op. Den ene er målene på tøjet i forhold til størrelsen.

Den anden er en guide til, hvilken størrelse du skal vælge ud fra hvilke mål du har.