NB: Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, har du ikke automatisk et login til vores webshop. Det er to forskellige ting.

Hvis det er første gang, at du skal foretage et køb, så kan du enten vælge 'Indkøb uden registrering' (dine oplysninger bliver ikke gemt, og du skal taste navn, adresse m.m. igen næste gang, du ønsker at bestille) eller 'Ny tilmelding'.

Ved 'Ny tilmelding' oprettes du med navn, adresse m.m. og får et login, som du kan anvende næste gang du skal købe hos DILLING.

Ved Login er det vigtigt, at du tjekker, at du har tastet korrekt 'e-mail adresse' og 'kodeord' Har du glemt dit kodeord kan du klikke på Glemt kodeord, og du vil modtage en e-mail med et nyt kodeord.

Hvis du stadig oplever problemer, kan du kontakte vores kundeservice.