En ny produktion af det udsolgte produkt vil hurtigst mulig blive igangsat og samtidig, vil der angives en forventet levering for, hvornår varen er tilbage på lager. For at se hvornår vi forventer at et produkt er på lager igen, kan man klikke på størrelse og se mere info.

Du har også mulighed for at tilmelde dig vores service på webshoppen således at du får besked når det ønskede produkt er tilbage på lager.

Det gør du ved at vælge den størrelse, som du ønsker og derefter klikke på knappen " Få besked når varen er på lager".

Du skal herefter blot indtaste din mail i det efterfølgende skærmbillede.

Så er du tilmeldt vores service.