Du kan bestille DILLING produkter på vores hjemmeside.

Klik nedenfor på billedet, hvis du ønsker at se en video om, hvordan man bestiller på vores hjemmeside.

Se nedenfor, hvis du stepvis ønsker at se, hvordan man bestiller varer på vores hjemmeside:

Find den ønskede vare og vælg størrelse og kvantitet. Klik herefter 'Tilføj til indkøbskurv'

Nu kan du vælge at 'Shop videre', hvis du ønsker at købe flere produkter. Du kan også vælge 'Til kassen' for at gå til betaling.

Når du har fundet de ønskede produkter skal du klikke i øverste højre hjørne på indkøbskurven og så vælge 'Til kassen'

Hvis du har en rabatkode kan den indtastes her. Dernæst klikker du på 'Næste Trin: Kundeinfo'

Du har nu følgende muligheder:

1. Indkøb uden registrering: Det betyder, at du næste gang du køber hos DILLING igen skal indtaste navn, adresse m.m.

2. Login: Hvis du allerede er registreret hos DILLING (dvs. har oprettet dig som kunde før) kan du taste e-mail adresse og kodeord. Hvis du ikke kan huske dit kodeord kan du trykke på 'Glemt kodeord', og du vil få tilsendt en mail med et nyt kodeord.

3. Ny tilmelding. Første gang du ønsker at blive oprettet som kunde hos DILLING skal du trykke 'For tilmelding', hvorefter du udfylder dit navn og adresse m.m.

Herefter udfylder du betalingsmetode og vælger leveringsmetode. Din ordre vil nu blive ekspederet.