Hvis du ønsker at afhente din pakke i en GLS pakkeshop, som ikke hører under dit eget postnummer, så skal du i købsprocessen under 'Kundeinfo' venligst vælge 'Leveres til anden person/adresse'. Herefter indtaster du adressen på den GLS pakkeshop, hvor du ønsker at afhente din pakke.  (Du kan taste navnet på GLS pakkeshoppen i både 'Fornavn' + 'Efternavn').

Webshoppen vælger automatisk den GLS pakkeshop, der er nærmest den indtastede adresse, men tjek venligst at den rigtige GLS pakkeshop er markeret som ønsket.

Er du i tvivl om adressen på den GLS pakkeshop, som du ønsker, kan du søge på GLS´s hjemmeside: www.gls.dk