Belangrijk: Als je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief, heb je niet automatisch inloggegevens. Dat zijn twee verschillende dingen.

Als dit de eerste keer is dat je een aankoop doet, kun je kiezen uit 'Kopen zonder registreren' (dan worden je gegevens niet opgeslagen en moet je je naam, adres etc. bij een volgende bestelling weer opgeven) of 'Registreren'.
Als je als Nieuwe klant kiest om te registreren geef je je naam, adres etc. en krijg je inloggegevens die je de volgende keer weer kunt gebruiken als je een aankoop bij DILLING doet.
Bij de login is het van belang dat je nakijkt of je het juiste 'e-mailadres' en 'wachtwoord' hebt ingevoerd. Wanneer je je wachtwoord bent vergeten, kun je klikken op 'Wachtwoord vergeten' en ontvang je een e-mail met een nieuw wachtwoord.

Als je dan nog steeds problemen hebt met inloggen kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice.