Kreditkort: Beloppet reserveras från oss när du gör din beställning. Vi drar beloppet när din beställning skickats från oss.

Klarna: När du betalar via klarna så reserveras beloppet i klarna när du gör din beställning.
Beroende på betalningsmetod så kommer beloppet debiteras utefter ditt och klarnas avtal, efter att vi skickat din beställning från oss.

Swish: När du väljer att betala via swish så debiteras beloppet när du bekräftar din beställning med ditt bank-ID